|
 

Ja es pot demanar cita prèvia al SIAC per sol·licitar els ajuts pel curs 2020-2021

Dimarts, 23 de juny de 2020 a les 16:08
  • Es tracta de subvencions de menjador escolar, despeses d'escolarització, activitats extraescolars i casals d'estiu que es destinen als estudiants de primària i secundària dels centres vicentins

L’Ajuntament obre a partir del 29 de juny una nova convocatòria perquè les famílies puguin sol·licitar els ajuts complementaris de menjador escolar, despeses d'escolarització, activitats extraescolars i casals d'estiu 2019 dels centres de primària i secundària de Sant Vicenç dels Horts pel curs 2020-2021. Aquestes subvencions tenen per objectiu facilitar que l’alumnat amb dificultats socioeconòmiques pugui participar en activitats extraescolars (esportives, aprenentatge de llengües estrangeres, musicals, artístiques i tecnològiques), a més de poder accedir al menjador escolar i a la compra de material per poder seguir el curs amb normalitat.

La regidora d’Educació, Patricia Higueras , ha explicat que “ un dels pilars de la nostra acció de govern és el foment de la igualtat d’oportunitats i garantir que les nostres escoles i instituts ofereixin l’atenció i les activitats necessàries a l’alumnat. Amb aquestes subvencions fomentem això i treballem per l’èxit educatiu de tots els infants i joves ”.

Com s’ha de fer la sol·licitud?

Es poden presentar per diferents vies:

- Presencialment mitjançant cita prèvia al SIAC, demanant cita prèvia. Vila,1. Podeu sol·licitar-la al telèfon 900 111 656.

- Telemàticament al Registre electrònic general de l'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, amb certificat digital. Aquí trobareu una guia sobre com fer-ho. Si necessiteu suport a la tramitació electrònica podeu trucar al telèfon 93 026 72 25.

Quins són els terminis?

El termini comença el 29 de juny i la data final per presentar les sol·licituds és:

• Ajuts per a Casals d’Estiu: fins el 24 de juliol
• Ajuts complementaris de menjador i ajuts a l’escolaritat: fins el 14 d’agost
• Ajuts per a activitats extraescolars: fins el 28 de setembre
• Ajuts de menjador per a les Escoles Bressol Municipals: fins el 16 d’octubre

Totes les ajudes, en una guia

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts ha publicat la Guia d’ajudes socials 2020 on es recullen totes les subvencions municipals a que té accés la ciutadania que compleixi els requisits especificats. L’objectiu és que els vicentins i vicentines tinguin la màxima informació de tots els recursos socials que ofereix el consistori d’una forma endreçada i pràctica. Per altra banda, si voleu consultar els casals d’estiu que es faran enguany a la nostra ciutat, aquí trobareu tota l’oferta .

Last update 29.06.2020 | 16:50