|
 

Obertes les inscripcions pels cursos gratuïts de formació ocupacional

Dilluns, 23 de setembre de 2019 a les 08:50

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts posa a disposició de la ciutadania que vulgui millorar la seva ocupabilitat una nova programació de cursos de formació. Són gratuïts (subvencionats per l’Ajuntament) per a persones empadronades a Sant Vicenç dels Horts i es dirigeixen prioritàriament a persones aturades i/o joves de menys de 30 anys pertanyents al col·lectiu d'exclusió social.

Els cursos es realitzen al Molí dels Frares en horari de matí i tarda i són els següents: activitats auxiliars de magatzem, apunts comptables, atenció a la clientela i atenció en el punt de venda, conductor de carretons, gestió administrativa amb el software ERP, manipulació d’aliments, monitor/a de lleure i cursos d’ofimàtica.

Cursos subvencionats en el marc del Treball als Barris

En paral·lel als cursos subvencionats per l’Ajuntament el Servei d’Ocupació de Catalunya també ofereix cursos gratuïts del Programa de Treball als Barris, prioritàriament per a veïns i veïnes dels barris de La Guàrdia i/o de la Font del Llargarut. Es realitzen en horari de matí a l’antiga Escola Mare de Déu del Rocío i al camp de futbol de la Guàrdia, i són: alfabetització digital, atenció a la clientela, conductor de carretons, manipulació d’aliments, neteja d’edificis, nòmines i Seguretat Social, resolució de conflictes, tractament de textos, fulls de càlcul, i tècnic paleter.

Trobareu tota la informació dels cursos de formació en aquest enllaç

Last update 23.09.2019 | 09:23