|
 

Obres per millorar la cruïlla dels carrers de Mossèn Josep Duran i Francesc Moragas

Dimarts, 26 de febrer de 2013 a les 15:35

S’ampliarà la vorera del tram de Mossèn Josep Duran per fer-la accessible i es mantindran quatre places d’aparcament per a la zona blava. A més, s’aprofita la repavimentació de les voreres per soterrar les línies aèries d’enllumenat i substituir un tram de la xarxa d’aigua potable que queda per renovar, entre d’altres actuacions.

Aquesta cruïlla es va condicionar de forma provisional al desembre de 2010, durant la segona fase de les obres d’urbanització de Vila Vella. La reforma definitiva quedava a l’espera de les obres que s’havien d’executar a continuació a la plaça de la Vila. Com que aquestes no tenen data immediata d’execució, l’Ajuntament ha volgut condicionar la cruïlla junt amb la resta del carrer de Mossèn Josep Duran, a partir d’un nou projecte redactat per l’empresa L’Enginyeria GRECCAT, SL, i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.
La intervenció també preveu col·locar embornals per a la recollida de les aigües pluvials a l’inici del carrer de Mossèn Josep Duran, en la calçada inferior de la plaça de la Vila i en el punt baix de la cruïlla amb el carrer Francesc Moragas.

Last update 27.02.2013 | 12:05