|
 

Ple extraordinari per aprovar l'estructura organitzativa de l'Ajuntament en el nou mandat

Dilluns, 1 de juliol de 2019 a les 09:48

Demà dimarts, a les 19 h, se celebra el Ple extraordinari que ha d’aprovar l’estructura organitzativa de l’Ajuntament. 

Durant la sessió és previst donar compte del cartipàs i el nomenament i les delegacions de funcions de l’Alcaldia als òrgans col·legiats del consistori: el Ple, la Junta de Govern Local i les tinències d’alcaldia, la Comissió Especial de Comptes i Comissió Informativa General. Alhora, es votarà l’aprovació del lloc de treball del personal eventual depenent d’Alcaldia.

També es votarà el nomenament dels representants de la Corporació en òrgans col·legiats com ara els Consells Escolarsdels Centres Educatius de Sant Vicenç dels Horts i es donarà compte de la constitució dels grups municipals i dels seus portaveus.

Al tractar-se d’un Ple extraordinari, la sessió no preveu la participació del públic. Sí es comptarà amb les aportacionsi intervencions del públic en la sessió ordinària de juliol, que tindrà lloc el dijous 18 de juliol. En els plens ordinaris, també es convocarà l’audiència pública habitual de les 18 h.

El Ple municipal de demà es farà com sempre a la Casa de la Vila, a les 19 h, i es podrà seguir en directe a RàdioSant Vicenç (www.radiosvh.info i 90.2 FM).

Last update 01.07.2019 | 09:55