|
 

El veïnat pagarà un 40% menys del previst per la urbanització dels carrers Fundadors, Bruc, Pío Baroja i Walt Disney

Dijous, 19 de juliol de 2018 a les 09:44
  • El Ple de juliol aprovarà la liquidació definitiva de les contribucions especials d’aquesta obra.

L’últim Ple municipal d’aquest curs polític aprovarà la liquidació definitiva de les contribucions especials que haurà de pagar el veïnat afectat per la urbanització dels carrers Fundadors, Bruc, Pío Baroja i Walt Disney. Un cop acabades les obres, el cost definitiu ha estat 1,473.608 euros, dels quals, 709.657 aniran a càrrec dels propietaris dels immobles. La quantitat que hauran de pagar els veïns i veïnes és un 40% inferior a la prevista inicialment. Això ha estat possible perquè l’Ajuntament ha repercutit en els propietaris la rebaixa econòmica que es va obtenir en el concurs públic que va adjudicar l’obra. La resta del cost es repartirà entre la Diputació de Barcelona (685.100) i l’Ajuntament (78.850).

D’altra banda, al Ple també es votaran la modificació de l’ordenança de tinença d’animals i el conveni que ha signat l’Ajuntament amb el Consell de col·legis de veterinaris de Catalunya, amb l’objectiu de posar en pràctica la identificació d’animals domèstics per l’ADN dels excrements que s’abandonin al carrer.

Al document adjunt podeu consultar l’ordre del dia complet del Ple.

Participació al ple

La sessió plenària comença a les 19 h, però prèviament, a les 18 h, l'Ajuntament convoca una audiència pública oberta a la ciutadania i als mitjans de comunicació. Així doncs, hi haurà un primer espai d'una hora perquè els veïns i veïnes s'adrecin al consistori sobre qualsevol qüestió. En aplicació del Reglament de Participació Ciutadana, els assistents disposaran de 5 minuts d'exposició i de 3 minuts de rèplica a la resposta del consistori.

Tot i així, es manté el dret d'intervenció en qualsevol dels punts de l'ordre del dia de la sessió de Ple (19 h). Com estableix el Reglament, es podrà sol·licitar intervenir en qualsevol dels punts en cas de tenir-hi una afectació o interès directe, adreçant una petició per escrit fins al dia abans de la celebració del Ple. Addicionalment, al final de la sessió hi haurà un altre torn de paraula, limitat a preguntes sobre el contingut de l'ordre del dia. Com fins ara, per fer ús d'aquest torn no caldrà sol·licitar-ho amb anterioritat.

Tant l’audiència pública com el Ple municipal es faran a la Casa de la Vila i es podran seguir en directe a Ràdio Sant Vicenç ( www.radiosvh.info i 90.2 FM) i a l’ACA Sant Vicenç TV (canal 21).

Last update 19.07.2018 | 10:03