|
 

Programa d'actes per commemorar l'Onze de Setembre

Dimecres, 9 de setembre de 2020 a les 09:17
  • L’acte institucional (plaça de la Vila, al matí) es farà sense públic congregat i se cenyirà al lliurament de la senyera i a la seva hissada
  • Sí s’organitzaran altres actes amb espectadors, com ara concerts de sardanes, d’havaneres i de bandes, però sempre amb mesures específiques de prevenció

Ajuntament i entitats s’han coordinat aquests dies per reformular el programa d’actes de l’Onze de Setembre a Sant Vicenç dels Horts i garantir la seguretat dels vincentins i les vicentines. Així, per exemple, es mantindrà l’acte institucional de la Diada (plaça de la Vila, al matí) però extremant les precaucions: es farà sense públic congregat i se cenyirà al lliurament de la senyera i a la seva hissada. Cal recordar que les mesures establertes per la Generalitat per contenir la pandèmia a Catalunya comporten la prohibició de les trobades familiars i socials de més de 10 persones, tant en l’àmbit públic com privat.

L’alcalde de la ciutat, Miguel Comino , fa una crida a la responsabilitat: “ Hem d’extremar les precaucions en tots els àmbits de la nostra vida, especialment allà on, segons les autoritats, s’estan donant més contagis. Tanmateix hem de fer esforços per continuar amb el dia a dia i reactivar la cultura amb actes de petit format que respectin les mesures de seguretat ”.

Així, i atès que el Consistori vol promoure i rellançar la cultura, sí s’organitzaran altres actes amb presència de públic, sempre respectant el protocol sectorial amb mesures específiques com ara, entre d’altres:

• separar les cadires entre sí més de 2 metres;
• guardar les distàncies de seguretat entre persones;
• obligatorietat de portar mascareta i ús del gel hidroalcohòlic;
• protegir el micròfon amb material aïllant.

Seguint aquestes indicacions, per tant, s’organitzarà un concert de sardanes (divendres, a les 12.30 h, església de Sant Vicenç Màrtir) i un d’havaneres (divendres, 19 h, plaça de la Vila), així com un concert de bandes (dissabte, 21 h, a la plaça de la Vila).

 

Last update 10.09.2020 | 15:34