|
 

Prop de 1.800 alumnes participen a les cinquenes Jornades Escolars d’Atletisme

Dimecres, 10 d'abril de 2013 a les 10:16


El Camp de Futbol Municipal La Guàrdia acull des d’avui i fins divendres la cinquena edició de les Jornades Escolars d’Atletisme. Hi participen prop de 1.800 alumnes de primària, des de cicle inicial fins a cicle superior, de les nou escoles del municipi.

 

L’activitat consta d’un circuit de 10 estacions amb set proves atlètiques i tres zones de descans. Al llarg del matí els nens i nenes fan una cursa de resistència, salt d’alçada, cursa de velocitat, salt de tanques, salt de llargada, llançament de pes i una prova en cadira de rodes.

Les jornades fomenten la pràctica esportiva i afavoreixen la millora de la convivència i la cohesió social. Una mostra n’és l’altíssim grau de participació d’alumnes, mestres, pares, mares i joves dinamitzadors esportius voluntaris, sense els quals seria molt difícil organitzar l’activitat.

Aquestes jornades, que es van iniciar en el curs 2007-2008, coincidint amb la posada en marxa del Pla Educatiu d’Entorn, van sorgir a iniciativa del grup de treball de mestres d’educació física de les escoles i dels tècnics municipals d’Educació i d’Esports de l’Ajuntament.

Els organitzadors agraeixen la col·laboració de Caprabo, que un any més participa a les Jornades Escolars d’Atletisme aportant sucs de fruites per als alumnes.

Last update 10.04.2013 | 10:22