|
 

Recull gràfic de les ‘master classes’ de piano de Lluís Grané davant la Pedrera

Dimecres, 13 de març de 2013 a les 16:41

• Es van fer dilluns en el marc del Concurs Internacional Maria Canals Barcelona. • L’ex President Maragall va assistir a una de les classes d’exhibició del pianista vicentí.

Luís Grané ha participat al Concurs Internacional Maria Canals Barcelona amb dues master classes de piano en ple Passeig de Gràcia, davant la Pedrera, aquest dilluns. La primera s’adreçava a alumnes del Taller de Músics, i la segona per a alumnes de l’Escola de Música del Raval, tot i que les sessions són obertes a la ciutadania. De fet, entre el públic assistent hi havia l’ex President de la Generalitat, Pasqual Maragall. En les master classes, Grané ha interpretat peces d’Albéniz i Chopin.

El Concurs Internacional Maria Canals apropa la música clàssica a la ciutadania instal·lant deu pianos de cua al passeig de Gràcia perquè tothom en pugui gaudir al llarg del dia. També hi ha altres activitats per a tots els públics, com recitals didàctics infantils i conferències, tertúlies i recitals per a adults.

Entre les properes cites de Luís Grané destaca, el mes que ve, el seu debut a Nova York al Golden Key Music Festival, trobada de referència de joves talents de la música clàssica. Grané interpretarà peces d’Albéniz. Serà el 27 d’abril a Nova York.

Last update 13.03.2013 | 16:51