|
 

Renovació de les parades de bus a l'Estació de Quatre Camins

Dijous, 9 de maig de 2019 a les 09:30
  • La Generalitat preveu durant els pròxims mesos iniciar diferents obres de millora facilitant així una major seguretat a les persones usuàries d’aquest servei de transport

La Generalitat renovarà les dues parades de bus de l’intercanviador de Quatre Camins, ubicades a banda i banda de la N-340 dins del terme municipal de Sant Vicenç dels Horts. Aquestes obres es troben en el marc d’un projecte per millorar una quinzena d’estacions d’arreu de Catalunya. El projecte, que ha estat lliurat a l’Ajuntament, té com a objecte definir tècnicament i valorar econòmicament els treballs a realitzar per millorar les condicions en aquestes parades.

Les actuacions contemplades a les dues parades de bus que connecten amb l’intercanviador són la reposició de les voreres i el revestiment del talús que es troba en males condicions. També es contempla netejar i pintar els pilars, retirar les marquesines i instal·lar-hi bancs. Es renovarà la senyalització de les dues parades i de l’intercanviador amb els ferrocarrils: banderoles de direccionalitat, senyalització horitzontal i vinils als ascensors i estacions del tren. A més, és previst millorar la il•luminació integral de les dues estacions de bus amb llumenera de led alimentada per un panell fotovoltaic que s’instal•larà a una de les dues parades.

L’actuació a l’estació de Sant Vicenç dels Horts compta amb un pressupost de 83.559,20 euros. És una de les actuacions incloses dins del pressupost total d’execució per contracte, que s’eleva a 922.813,49 euros (IVA inclòs). El termini d’execució és de sis mesos.

Last update 09.05.2019 | 10:17