|
 

Reunió entre el delegat del Govern i l'alcalde

Divendres, 12 de juliol de 2013 a les 13:32

El delegat del Govern de la Generalitat, Fernando Brea, ha visitat aquest matí l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i s’ha reunit amb l’alcalde, Oriol Junqueras, en la primera visita institucional de Brea al municipi des que va assumir el càrrec el gener passat.

La reunió ha servit per comentar la situació actual de Sant Vicenç dels Horts, amb especial atenció als projectes de la Llei de Barris. El delegat del Govern ha assegurat que tots els projectes finançats per la Llei de Barris “s’acabaran, però no en els terminis previstos”, a causa dels problemes de finançament actuals de la Generalitat.
En total, Sant Vicenç dels Horts té adjudicats 5,5 milions d’euros per destinar als barris La Guàrdia i Font del Llargarut, dels quals la Generalitat encara no ha avançat res. Fa any i mig, l’Ajuntament va assumir avançar la part de la Generalitat per poder tirar endavant les intervencions previstes.
El Delegat del Govern també ha destacat la necessitat que la Generalitat compleixi els compromisos adquirits per evitar generar “inseguretat jurídica”.

 

Last update 12.07.2013 | 13:43