|
 

Sant Vicenç a la 71 visita anual de la pagesia del Baix Llobregat a Montserrat

Dilluns, 11 de novembre de 2013 a les 12:00

L'Ajuntament va fer costat a la pagesia de Sant Vicenç dels Horts.

La pagesia de Sant Vicenç va realitzar la següent ofrena de fruites i verdures a la Moreneta:

"Arriben els freds del novembre i, com cada any, els pagesos del Baix Llobregat ens apleguem per fer l'ofrena dels primers fruits a la nostre Mare.

És en aquesta trobada i a través d'aquests fruits que expressem la nostra gratitud per l'anyada passada i per les esperances en l'anyada que comencem amb tots els interrogants, dificultats i reptes que tenim per endavant.

Encomanem a Sant Maria el sofriment d'aquelles famílies afectades per la situació de penúria provocada per la crisi perquè en rebin esperança i fortalesa i nosaltres el valor i la caritat per fer-los sempre costat i prestar-los l'ajuda que necessiten. També li encomanem els nostres governants perquè defensin la societat a la qual serveixen i, en aquest moments tan transcendents per la nostra nació, ho facin sempre amb generositat i valentia. "

Actualment s'està tramitant el pla de millora del Parc Agrari del Baix Llobregat. L'objectiu és que aquesta nova normativa serveixi per enfortir el teixit associatiu de la gent del camp i per mantenir els conreus agrícoles que han d'assegurar l'activitat de la pagesia.

Last update 18.11.2013 | 12:17