|
 

Sant Vicenç dels Horts encara la campanya de prevenció d'incendis forestals

Dimecres, 3 de juny de 2020 a les 10:16
  • La Diputació de Barcelona ha ofert recursos a l’Ajuntament per realitzar tasques de manteniment i prevenció de la xarxa viària bàsica de prevenció d’incendis, després que el Ple municipal aprovés el Pla de Prevenció d’Incendis Forestals 2020-2025

En el Ple municipal ordinari del mes de maig es va aprovar el Pla Municipal de Prevenció d’Incendis Forestals 2020-2025 (PPI), un document estratègic que recull les actuacions necessàries per tal de garantir la seguretat de les persones i els béns davant el risc d’incendi. Així, abans que comenci l’estiu, Sant Vicenç dels Horts ja disposa del marc necessari per realitzar tasques de manteniment de la xarxa viària bàsica de prevenció d’incendis . Per complementar el document, la Diputació de Barcelona ofereix als ajuntaments recursos econòmics per tal de dur a terme les actuacions recollides al Pla.

Ara la Junta de Govern local ha acceptat la subvenció de la Diputació, que és de 2.198 euros. Aquest suport econòmic als municipis s’ha de destinar a l’execució d’actuacions de manteniment, consolidació i millora sobre elements d’accés viari (xarxa viària bàsica), de subministrament d’aigua (xarxa de punts d’aigua), o de prevenció del risc i la vulnerabilitat, que ha d’estar tot recollit en el Pla Municipal de Prevenció d’Incendis Forestals.

La regidora de Medi Ambient, Maria Peláez , ha explicat que “ el PPI és indispensable per la protecció de les nostres zones forestals, ja que ens prepara per qualsevol incident que hi pugui haver i també estableix les actuacions de prevenció que s’han de realitzar. En paral·lel seguirem treballant amb la ciutadania per poder ampliar i millorar les actuacions de conservació del nostre entorn ”.

 

Last update 03.06.2020 | 10:25