|
 

"Sant Vicenç dels Horts m'agrada net", la campanya per promoure la recollida de residus

Dimarts, 31 de juliol de 2018 a les 09:00

L’Ajuntament va engegar al setembre de 2017 la campanya “Sant Vicenç dels Horts m’agrada net”, que insisteix en els diferents serveis de recollida a disposició de la ciutadania. 

Recollida porta a porta, la deixalleria fixa o la mòbil són alguns dels més destacats. La campanya se centra especialment en la separació correcta de residus amb l’ús adequat de la xarxa de contenidors del carrer: blau (paper i cartró), groc (envasos), verd (vidre), marró (orgànica) i gris (resta de residus sense triar). Per a qualsevol dubte o suggeriment, es pot enviar un correu a medi@svh.cato serveis@svh.cat

  • ALGUNS SERVEIS DESTACATS:

Deixalleria fixa i deixalleria mòbil

A les deixalleries cal portar els residus de gran volum (runes de petites obres, fustes, metalls, esporga, mobles, etc.), els residus tòxics (pots de pintura, dissolvent, piles, olis, etc.) i altres residus domèstics. Els usuaris que ho fan gaudeixen de bonificacions en el rebut de la taxa municipal i en el rebut de l’aigua. Es troba al c. Torrent Isbert, 1. El servei de deixalleria mòbil funciona els dimarts a la tarda a la plaça de la Vila, Can Ros (Onze de Setembre) i estació FGC Sant Vicenç.

Recollida de mobles i de poda

És prohibit abandonar al carrer mobles, trastos i restes de poda. L’Ajuntament ofereix un servei gratuït de recollida. Només cal trucar al telèfon gratuït 900 70 71 71 i un equip passa a recollir-los pel domicili, de dilluns a divendres (la poda, els dilluns). Abans es poden  sol·licitar saques per dipositar-hi els residus. Les restes també es poden portar a la deixalleria municipal (c. Torrent Isbert, 1).

Recollida de cartró comercial

L’Ajuntament disposa d’un servei de recollida de cartró per als comerços del c. Barcelona i Mn. Jacint Verdaguer. Els comerciants han de deixar el cartró ben apilat i plegat davant de la porta de l’establiment de dilluns a divendres abans de les dotze del migdia. L’empresa Ferrovial retirarà diàriament aquests residus a l’hora esmentada.

Mercat de segona mà

La deixalleria disposa d’un mercat de segona mà amb articles totalment gratuïts. Per accedir-hi cal tenir el carnet d’usuari, que s’aconsegueix presentant a la deixalleria un rebut de subministrament (aigua, llum o gas) del domicili a Sant Vicenç dels Horts. El mercat obre tots els dies de la setmana.

Last update 27.07.2018 | 14:46