|
 

Santi Balmes: "Es tracta d'una novel·la extremadament grollera i políticament incorrecta"

Dijous, 10 d'octubre de 2013 a les 17:06

El vocalista de Love of Lesbian va presentar dimecres a Cal Costa la seva primera novel•la per a adults ¿Por qué me comprastéis un Walkie-Talkie si era hijo único?.

“Em fa una por terrible presentar la novel•la a Sant Vicenç perquè en formo part i la proximitat m’espanta”. Així s’excusava Santi Balmes pels seus nervis inicials en una presentació que va estar marcada pel particular sentit de l’humor de l’autor i per la proximitat.


I precisament de pors es nodreix el tema central de ¿Por qué me comprastéis un Walkie-Talkie si era hijo único? , de l’obsessió del protagonista Fernando Obs –més conegut com a Cuchi Cuchi– per aconseguir triomfar al món de la música.


Lluny de convertir-se en un drama, Santi Balmes ja adverteix des d’un principi que la seva novel•la està farcida d’humor i que no és, ni molt menys, apta per a tots els públics. De fet, l’autor afirma que “es tracta d’una novel•la extremadament grollera i políticament incorrecta”.


Tot i que no es tracta d’un llibre autobiogràfic, el cantant de Love of Lesbian ha deixat clar que molts dels seus personatges i trames sí que s’inspiren en les primeres batalles que van disputar els components del grup vicentí per obrir-se camí en el difícil món de les discogràfiques i la música.
Al final de la presentació, Balmes va signar els llibres dels assistents.

Last update 10.10.2013 | 21:07