|
 

Sessions informatives sobre la reforma de la Piscina Municipal Montserrat Canals

Dimarts, 16 d'abril de 2013 a les 13:43

Els usuaris de l’equipament exposen les seves propostes al regidor d’Esports, Jordi Soto, en les dues trobades que es fan aquest dimarts.

Crear una nova zona d’aigües i saunes, ampliar les sales d’activitats dirigides, fer un solàrium i una zona de pàdel a l’exterior són algunes de les millores que l’Ajuntament té previst desenvolupar a la Piscina Municipal Montserrat Canals per enriquir el servei que presta i convertir-la en un nou complex esportiu.

Per explicar el projecte als usuaris i escoltar les seves propostes, avui es fan dues sessions informatives a la sala de reunions de la piscina, a les 9 h i a les 19 h. Les explicacions van a càrrec de Jordi Viñas, de Itik Consultoria Esport i Lleure, i del regidor d’Esports, Jordi Soto.

Al Ple Municipal de dijous es votarà l’inici dels tràmits de concessió de l’obra pública, que es preveu que pugui començar a principis de 2014.

A l’enllaç adjunt podeu escoltar l’entrevista que Jordi Soto ha fet a l’informatiu “Sant Vicenç al dia” de Ràdio Sant Vicenç.

Last update 19.04.2013 | 12:56