|
 

Tres prestigiosos defensors internacionals dels drets humans clouran la Quinzena de la Solidaritat de Sant Vicenç dels Horts

Dimarts, 1 d'octubre de 2013 a les 19:56

La visita d’Estela de Carlotto, Claudina García i Marco Antonio Arana s’emmarca dins del projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans.

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts rebrà aquest dijous, 3 d’octubre, tres activistes dels drets humans reconeguts per l’ONU per cloure la Primera Quinzena de la Solidaritat de Sant Vicenç dels Horts. Estela de Carlotto és fundadora i presidenta d’Abuelas de la Plaza de Mayo (Argentina), Claudina García ha estat lider de l'Asociación de Desplazados y Desplazadas para la Convivencia Pacífica (ADESCOP) i Marco Antonio Arana és un activista medioambiental reconegut del Perú.

A les 18.30 hores, l’alcalde Oriol Junqueras rebrà els tres activistes en un acte institucional que tindrà lloc a la sala de Plens de l’Ajuntament. Seguidament, a les 19.15 hores, els activistes faran una xerrada a la sala d’actes de Can Comamala. La jornada es tancarà a les 21.30 h al primer sopar-col·loqui de la Nit de la Solidaritat programat al teatre de l’Ateneu Familiar (c. del Riu, 5). Els interessats en assistir al sopar solidari poden comprar les entrades al Servei Integral d’Atenció Ciutadana (SIAC), a la plaça de la Vila, 1, per 10 euros.

En un principi l’acte comptava amb la presència de Maria Doris Rivera Ríos, membre de la Comissió de Drets Humans i Dret Internacional del Bajo Ari (Colòmbia). Malauradament la defensora colombiana no podrà assistir-hi, segons informa la Comissió Catalana d’Ajut al Refugiat. En el seu lloc ens visitarà Claudina García Giraldo de l'ADESCOP (Asociación de Desplazados y Desplazadas para la Convivencia Pacífica).

Last update 02.10.2013 | 13:57