|
 

Vicentins de totes les edats podran conèixer aquest dissabte com és el dia a dia a de la Policia Local

Dimecres, 2 d'octubre de 2013 a les 19:33

Les dependències de Can Sala estaran obertes al públic de 10 a 14 i de 16 a 19 hores en motiu de la Diada de la Policia Local.

L’objectiu d’aquesta Jornada de Portes obertes és ensenyar a la ciutadania com s’organitzen els cossos de seguretat municipal i mostrar, alhora, la part més humana del seu dia a dia. L’Inspector en Cap, Xavier Santajuliana, ha assegurat que aquesta trobada permetrà que els vicentins puguin apropar-se a una vessant del treball policial que no s’acostuma a percebre, ja que normalment el ciutadà només és conscient de la feina que es fa al carrer.

La Policia Local de Sant Vicenç també ha organitzat altres activitats en motiu de la Diada de la Policia Local al llarg del dilluns 7 d’octubre. De les 10 a les 14 hores se celebrarà al Camp Municipal de la Guàrdia un torneig triangular de Futbol 7 entre alguns membres de la Policia Local de Sant Vicenç, de Monistrol de Montserrat i de Sant Joan Despí.

A més, el mateix dilluns també està programat un acte institucional amb l’alcalde Oriol Junqueras on es reconeixerà la feina dels policies jubilats i on es farà un balanç del treball fet durant aquest any. Per últim, es realitzarà la preignauguració d’una exposició fotogràfica on es mostraran alguna de les captures fetes per Toni Molero durant el dia a dia dels policies vicentins. L’exposició completa està prevista per al gener del 2014.

Last update 02.10.2013 | 19:35