|
 

Ajuntament - Seu electrònica

Benvinguts a la seu electrònica

El sistema està comprovant que teniu el navegador adaptat per accedir a la seu electrònica de l'ajuntament. Si en pocs segons continueu visualitzant aquest missatge consulteu la informació sobre certificats de seguretat.

Podeu accedir a la seu electrònica de l'ajuntament acceptant l'excepció.


Avisos de seguretat

El primer cop que entreu en alguna de les opcions de "Seu Electrònica" del web municipal, us pot aparèixer un missatge similar a aquest:


Missatge que apareix amb el navegador Mozilla Firefox:

Captura d'avís de Mozilla Firefox


Missatge que apareix amb el navegador Explorer:

Captura d'avís d'Internet Firefox

No es tracta de cap virus, per tal de millorar la seguretat, el web incorpora un certificat de l'Agència Catalana de Certificació i la majoria de navegadors no el reconeixen, per això mostren aquesta mena d’avís.

Fent clic a la opció "Entenc els riscos" o "Vaya a este sitio web (no recomendado)" del missatge que us mostra el navegador podeu afegir una excepció que us permetrà evitar-lo en les vostres futures visites.

Podeu tornar al web o bé obtenir més informació sobre com ajustar el vostre navegador en els següents manuals de l'Agència Catalana de Certificació:

Tornar al web:
http://www.svh.cat

Accedir a la seu electrònica de l'ajuntament:https://www.svh.cat/seu-electronica

Instruccions per configurar el vostre navegador i evitar sempre aquest tipus d'avisos en els webs que utilitzen certificats de l'Agència Catalana de Certificació:
http://www.catcert.cat/cat/RECURSOS/Claus-publiques

Instruccions per configurar el vostre navegador i evitar aquest tipus d'avisos tant sols quan visiteu aquest web:
http://www.catcert.cat/RECURSOS/Manuals-documents-i-videos/Conceptes-generals