|
 

Isidre Bautista Compte

PSC 

Regidora de l'oposició 

Retribució a l'Ajuntament: 150 € per cada ple i 100 € per cada sessió informativa.

Ha nascut i viu a Sant Vicenç dels Horts. Té 29 anys i és veí de Vila Vella. Ha estudiat la Primària al CEIP Sant Antoni i la Secundària i el Batxillerat als Salesians. Actualment, estic cursant 4rt curs del Grau de Dret a la Universitat Oberta de Catalunya.

És autònom i té un negoci de menjars per endur a Molins de Rei des de fa 8 anys.

És militant socialista, membre de l’Executiva local i Secretari d’Organització de la JSC del poble. Conseller de Federació del Baix Llobregat de la JSC i Secretari d’Acció Política i Territorial del Baix Llobregat per la JSC.

Ha estat membre de la colla de Diables els Àngels Diabòlics i ha jugat a futbol a diferents equips del poble: al Vicentí, a la UE Sant Vicenç i a la Penya Barcelonista de Sant Vicenç. També ha fet de monitor a l’Associació Esportiva 2009. La lluita per la igualtat i la justícia social és el que el mou.

“Les persones som éssers oberts i sense acabar. Obertes als altres en un procés de comunicació permanent i dinàmic, en un procés d’interacció. Condicionades, efectivament, molt condicionades (per elles mateixes, pels altres i pel medi), però amb una capacitat sorprenent per a transformar i trascendir el llegat que van rebre, i, sobretot, solidàries del present i amb la mirada en el futur propi i dels altres”. Autor Desconegut.

Last update 30.06.2015 | 16:27