|
 

L'alcalde

El passat dissabte dia 15 de juny el Ple de l’Ajuntament em va escollir Alcalde de Sant Vicenç dels Horts, càrrec que assumeixo amb un enorme orgull i una extraordinària responsabilitat. Esmerçaré tots els esforços que calguin per servir al meu poble amb il·lusió, honestedat i dedicació, amb l’objectiu principal de créixer com a societat per al bé de totes les vicentines i els vicentins.

En aquest camí tinc la sort de comptar amb una plantilla municipal excepcional, totalment entregada a la seva tasca de servei públic, així com amb els 20 regidors i regidores que conformen el nou Ple Municipal. Cadascuna d’aquestes persones, des del seu paper i amb les seves responsabilitats, és clau per construir un poble de tothom i per a tothom.

Sant Vicenç dels Horts també pot sentir-se molt orgullós d'un teixit associatiu, veïnal, d’entitats... totalment implicat en el creixement de la nostra societat. Vosaltres sou el nostre referent i la raó de ser de totes les polítiques públiques que s’engeguen des de l’administració local.

Durant aquests 40 anys d’Ajuntaments democràtics, els diferents governs municipals han contribuït a millorar Sant Vicenç dels Horts. Cadascun d’ells des del seu posicionament polític i amb el seu model de poble, però tots amb l’objectiu de fer de Sant Vicenç un municipi millor.

Estic a la vostra disposició. Treballarem i ens esforçarem per continuar contribuint al progrés del nostre poble.

Miguel Comino Haro

Last update 21.06.2019 | 02:55