|
 

L'alcaldessa

Benvolguts i benvolgudes,

Com a alcaldessa de Sant Vicenç dels Horts, agafo el relleu d’un projecte polític que creu que la construcció d’un món millor ha de començar pel nostre entorn més proper.

El càrrec que ara ocupo el fonamentaré en dos pilars: la identitat, com a filla de Sant Vicenç dels Horts que sóc i el conjunt de valors que aplega el republicanisme i la defensa de la llibertat. Sobre aquesta base, vetllaré perquè en la gestió del bé comú hi guanyin les persones i també treballaré per les llibertats democràtiques, inclosa la llibertat del poble català i la seva sobirania.

He nascut aquí, treballo aquí i visc aquí perquè ho he triat.

Compaginaré el càrrec d’alcaldessa amb la tasca de docent que faig i que estimo, perquè entenc la política com un servei, no com una feina. Sóc aquí de pas i més endavant hi haurà unes altres persones al capdavant del projecte, però mentre hi sigui dedicaré tot el meu esforç a acomplir aquest encàrrec.

Per fer-ho, compto amb un equip de regidors i regidores il•lusionats amb el desig de fer que la vida de tots els vicentins i les vicentines sigui millor, volem que tota la comunitat se senti representada. També compto amb els treballadors i treballadores de l’Ajuntament, que estic convençuda que seguiran treballant pel poble pensant en el benestar de les persones.

A la resta de regidors i regidores del consistori, els estenc la mà, perquè tots som aquí per treballar pel poble. L’oposició té un paper democràtic important. Per això, desitjo encetar una nova etapa en la qual els ponts de diàleg siguin un fet habitual. Segur que els trobarem.

Entre tots hem de construir una autèntica ciutat republicana, viva i dinàmica, on tots plegats prenguem les decisions que marquin el nostre futur.

Visca Sant Vicenç dels Horts i visca Catalunya!

Maite Aymerich Boltà

Last update 31.01.2018 | 11:35