|
 

SIAC

Disponible per Android a :

https://play.google.com/store/apps/details?id=pt.newvision.ajuntamentsantvicencdelhorts


Disponible per iPhone a:

https://itunes.apple.com/ca/app/siac-ajsvh/id848996696?mt=8

 

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts posa a l’abast dels ciutadans una aplicació per a telèfons mòbils i tauletes que permetrà evitar cues quan s’hagin de fer tràmits al consistori. L’aplicació, que és gratuïta i ja està disponible per a Android i Iphone, permet consultar en temps real quantes persones estan al Servei Integral d’Atenció Ciutadana (SIAC) fent tràmits o el temps aproximat que caldria esperar si s’hi va en aquell moment. Es tracta d’un sistema pioner, que dóna la informació necessària al ciutadà perquè pugui gestionar el seu temps i decidir si vol fer els tràmits llavors o esperar a un altre moment.

L’aplicació també permet demanar cita prèvia virtualment, de manera que el ciutadà pugui triar el dia que millor li vagi sense necessitat d’anar a l’Ajuntament prèviament. Un cop sol·licitada, a més, el sistema dóna l’opció de poder consultar des del mateix mòbil les cites demanades.

Un altre dels serveis destacats que proporciona aquesta nova aplicació és la possibilitat de treure el tiquet de torn des del mòbil per anar el mateix dia. L’usuari que ha decidit que aquell dia anirà a l’oficina, pot treure el tiquet des del telèfon i quan arribi s’haurà estalviat 10 minuts d’espera respecte de la cua existent en aquell moment.

També dóna informació de servei, ja que permet saber a través de geolocalització quina és l’oficina que queda més a prop de l’usuari i on es poden fer els diferents tipus de tràmits.

Amb aquesta aplicació el ciutadà podrà:

- Consultar la localització de l’oficina d’atenció ciutadana més propera.

- Consultar els serveis del SIAC i la cua d’espera en temps real.

- Demanar cita prèvia i obtenir el tiquet al mòbil sense necessitat d’extreure el paper de la màquina.

- Demanar un tiquet virtual per anar a qualsevol moment del dia i així estalviar-se 10 minuts d’espera.

- Gestionar i consultar les cites que hagi demanat


Last update 24.12.2014 | 07:55

Vídeos

Video