|
 

Llista d'establiments vicentins que ja poden donar servei amb cita prèvia

Dimarts, 5 de maig de 2020 a les 17:29
  • Consulta aquí els comerços i negocis que, segons els criteris de la fase 0 de desconfinament, ja tenen autorització per obrir al públic

L’Ajuntament ha elaborat una llista amb els establiments del municipi que ja poden donar servei, sempre a través de cita prèvia i complint els requisits que es marquen per a la fase 0 de desconfinament. Hi podreu accedir a les dades de contacte per, en cas que estiguin oberts, poder reservar dia i hora amb els/les responsables del comerç o negoci.

La llista de comerços és oberta a actualitzacions. Els establiments que no hi figurin i vulgui aparèixer hauran d’enviar un correu a suportcomercial@svh.cat

Els requisits principals que han de complir els establiments són:

Establir un sistema de cita prèvia que garanteixi la permanència d’un/a client/-a per cada treballador/a; no essent possible habilitar zones d’espera.

Garantir l’atenció individualitzada al client/-a, respectant la distància de seguretat determinada en cada cas.

Establir un horari d’atenció preferent per a clients/-es majors de 65 anys, que haurà de coincidir amb les franges horàries habilitades per aquest col·lectiu (les persones entre 65 i 70 anys poden sortir de 6 a 10 h i de 20 a 23 h. Les persones majors de 70 anys i persones dependents, poden sortir de 10 a 12 h, i de 19 a 20h.

Last update 11.05.2020 | 12:40