|
Cultura

Tot a punt per l'acte institucional de l'11 de Setembre

Dilluns, 2 de setembre de 2019 a les 15:58
  • La plaça de la Vila serà l’escenari de la commemoració de la Diada amb la participació de diverses entitats culturals de la ciutat

L’Ajuntament ja ho té tot a punt per commemorar la Diada Nacional de Catalunya, el proper 11 de setembre. Com sempre, l’acte es realitzarà davant de la seu del consistori i congregarà els veïns i veïnes i comptarà amb l’actuació de diverses entitats culturals de la ciutat.

L’acte institucional començarà a les 12 h a la plaça de la Vila, amb l’hissada de la bandera i la interpretació de “El Cant de la Senyera” a càrrec de l’Orfeó Vicentí i Som Cor, del Centre Catòlic, i la Coral El Llessamí, de la Societat Cultural La Vicentina. Tot seguit l’alcalde de Sant Vicenç dels Horts, Miguel Comino, realitzarà una breu intervenció. Clourà l’acte el cant de “Els Segadors” a càrrec de les mateixes corals. En acabar, hi haurà la ballada de sardanes a la plaça organitzada per l’Agrupació Sardanista de Sant Vicenç dels Horts i amenitzada per la Cobla Mediterrània.

En finalitzar l'acte, la representació institucional assistirà a la jornada de portes obertes de Can Comamala, que es podrà visitar de 12.30 a 15 h i de 17 a 19 h.

Last update 02.09.2019 | 16:01