|
Cultura

Sant Vicenç dels Horts dona la benvinguda al Nadal amb un gran espectacle d'encesa de llums

Dilluns, 2 de desembre de 2019 a les 16:07
  • L’Ajuntament i la Unió de Botiguers sumen esforços per l’inici de la campanya comercial de Nadal i la promoció del comerç local

El 29 de novembre es va donar el tret de sortida a la campanya amb el tradicional acte d’encesa de llums, que va tenir lloc a la plaça de la Vila. Un gran espectacle de màgia i color va enlluernar als veïns i veïnes, que van seguir el ritual proposat pel mag Sergio i van ser testimonis en directe de l’encesa de la il·luminació nadalenca de la ciutat.

Enguany s’il·luminen els principals carrers i places de la ciutat i també les entrades de tots els barris. A més també hi ha arbres de llum a deu punts del municipi, com ara la plaça de la Vila, la plaça de Narcís Lunes i la rambla Llobregat. A la plaça de Sant Jordi també s’hi ha instal·lat un avet natural.

Per altra banda també s’ha iniciat la campanya comercial de Nadal, on la Unió de Botiguers i l’Ajuntament han preparat diverses iniciatives per fomentar el comerç local. En primer lloc, es repartiran 3.000 euros en premis, del 30 de novembre al 5 de gener, amb butlletes que es trobaran als establiments participants. Es sortejarà un premi de 500 euros i 25 premis de 100 en vals de compra.

Enguany també s’organitza un concurs d’aparadors nadalencs. Les tres millors botigues guanyaran campanyes de publicitat gratuïta als busos locals. Tant els premis dels vals com els dels aparadors es lliuraran a la 36a Mostra, el 26 de gener.

El regidor de Promoció Econòmica, Xavi Gómez, ha explicat que «El Nadal és l’època més important pel nostre comerç, i des del consistori farem tot el possible per endegar iniciatives que afavoreixin que els vagi bé, i que reforcin el gran teixit comercial de proximitat i qualitat que tenim».

Last update 02.12.2019 | 16:09