|
Cultura

Participa al 7è concurs de fotografia Francesc Siñol!

Divendres, 7 de febrer de 2020 a les 10:42
  • Agafa la càmera o el teu mòbil i participa al concurs en format paper o a través d’Instagram amb l’etiqueta #ConcursFotografiaFrancescSiñolSVH

Una any més l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts organitza el concurs de fotografia Francesc Siñol, amb l’objectiu de potenciar la creativitat i la participació dels vicentins i vicentines. Hi pot participar tothom (menors i majors d’edat) a través de dos formats: presencialment amb fotografies en format paper, i a través d’Instagram només en format digital. Es poden presentar fotografies fins el 9 de març.

Per conèixer al detall tota la informació del concurs podeu consultar les bases, que us passem a resumir a continuació:

Qui hi pot participar?

Les obres presentades presencialment (en format paper i en format digital) poden optar a dues
categories:

- Categoria d’adults: qualsevol persona major de 18 anys, estigui o no censada a Sant Vicenç dels Horts.

- Categoria juvenil: menors de 18 anys, censats a Sant Vicenç dels Horts.

En el cas d’Instagram no hi ha categories en aquesta modalitat.

Quines imatges s’han de presentar?

Cada concursant pot presentar un màxim de 5 fotografies on la ciutat en sigui la protagonista. Aquestes obres seran valorades per un jurat que atendrà als criteris de la qualitat de l’obra, l’originalitat, la contribució cultural al municipi i la integració en el teixit cultural.

Quins premis hi ha?

Els premis seran els següents:

1. Fotografies presentades en format paper:

a. Categoria juvenil:

  • 1r premi, 250 € en metàl·lic
  • 2n premi, 150 € en metàl·lic

b. Categoria d’adults:

  • 1r premi, 550 € en metàl·lic
  • 2n premi, 350 € en metàl·lic
  • Premi local, 250 € en metàl·lic

2. Fotografies presentades en format digital a través d’Instagram:

  • 1r premi, 550 € en metàl·lic
  • 2n premi, 350 € en metàl·lic
  • Premi local, 250 € en metàl·lic

Com es pot participar al concurs?

És imprescindible que totes les persones emplenin el formulari d’inscripció, que es pot descarregar de la pàgina web www.svh.cat. La inscripció s’ha de formalitzar presencialment al SIAC o digitalment a través del Registre electrònic general de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts.

1. Format paper i format digital.

S’han de presentar les fotografies en format paper amb una mida de 30x40 cm i en format digital en jpg i una resolució de 300 ppp. Al dors de cada fotografia hi ha de constar el títol de l’obra, el pseudònim, la categoria i el lloc on s’ha fet. Juntament amb el formulari, s’ha de presentar l’obra en un sobre tancat. A l’exterior del sobre, hi ha de constar solament el pseudònim i la categoria a què pertany l’autor. La inscripció s’ha de formalitzar al SIAC.

2. A través de la plataforma Instagram.

Les fotografies han d’anar etiquetades amb el hashtag #ConcursFotografiaFrancescSiñolSVH. Per tal de poder participar al concurs i evitar possibles problemes d’etiquetatge de les imatges és imprescindible seguir el compte d’Instagram @ajuntamentsvhi mencionar-lo a la publicació participant al concurs. A més de publicar-la a Instagram, s’haurà de presentar una còpia de la fotografia en format digital amb una resolució òptima per poder entrar a concurs, mitjançant el registre de la inscripció al SIAC o a través del Registre electrònic general de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts.

Last update 07.02.2020 | 10:46