|
Cultura

Viu la Festa Major! Viu Sant Vicenç dels Horts!

Dijous, 18 de juliol de 2013 a les 16:20

Consulta  aquí  el programa de festes

Per Festa Major, Sant Vicenç dels Horts es vesteix amb els colors de les nostres entitats. Per uns dies, deixem de banda preocupacions, neguits, incerteses i el ritme trepidant del dia a dia, i ens submergim en el brogit i el rebombori. Les places i els carrers s’omplen de vida i de festa.

Les imatges del cartell i del programa d’activitats reflecteixen la implicació de les persones que ho fan possible de manera altruista i desinteressada. I volem aprofitar aquest espai per agrair-los de tot cor la dedicació, l’esforç, la generositat i l’empenta.

Tot el que ens defineix com a vicentins ocuparà el carrer per identificar-nos com a poble i per gaudir de la nostra festa d’estiu. I ho podrem combinar amb l’oportunitat de saber com han estat les nostres tradicions i costums des de principis del segle xx, a través d’un recull de memòria oral que valdrà la pena de tenir, on la nostra gent gran ens explicaran vivències i experiències: emocionant, històric i imprescindible. Tot un orgull per al poble.

Sentir-nos arrelats a Sant Vicenç dels Horts i sentir-nos orgullosos de viure-hi -vinguem d’on vinguem i parlem com parlem- és el primer pas per aconseguir que el nostre poble activi tot l’engranatge que ens ha de permetre avançar en progrés i benestar.

Per això, és tan important sortir al carrer i viure la Festa Major, amb civisme, amb respecte, amb alegria i amb tota la satisfacció de saber-nos vicentins i vicentines.

Visca Sant Vicenç dels Horts i bona Festa Major!

 

Oriol Junqueras, alcalde

Imma Prat, regidora de Cultura

Jordi Gil, regidor de Joventut

Last update 24.07.2013 | 11:49