|
 

Assemblea Jove de SVH

Assemblea Jove de SVH

Aquest any es duu a terme la 5a edició dels pressupostos participats de l’Assemblea Jove SVH. Novament, el jovent de Sant Vicenç dels Horts d’entre 14 i 30 anys farà un exercici de democràcia directa per decidir en què s’inverteixen 12.000 euros del pressupost municipal de Joventut.

Com hi pots participar?

1- Omple la butlleta amb la teva proposta i deixa-la a les bústies que trobaràs als punts de recollida o bé comunica-la a través de la plataforma DECIDIM SVH
Pots fer-ho entre el 15 de febrer i el 15 de març.

*Condicions que han de tenir les propostes:
Han de ser o activitats viables tècnicament, obertes a tothom, puntuals o amb continuïtat, legals, respectuoses i tolerants o bé propostes d’inversions per millorar un espai o equipament municipal i/o per comprar material d’ús públic. Han de tenir un pressupost màxim de 2.000 euros.

*Punts de recollida: centres de secundària, Espai Jove La Capella, Centre Sociocultural El Rocío, Pavelló Municipal, CEM Montserrat Canals, Biblioteca Les Voltes o SIAC (Ajuntament).

2- Cada proposta haurà de ser presentada en un vídeo, d’una durada màxima de 2 minuts. Envia el teu vídeo a espailacapella@gmail.com del 12 al 25 d’abril.

3- Participa en el procés de votació, que es durà a terme des del 26 d’abril fins al 10 de maig. Pots votar-hi, tant si has presentat una proposta com si no! Les votacions es realitzaran per Internet a través d’aquesta plataforma.

4- Si la teva proposta hi surt escollida, has d’implicar-te a organitzar-la.

Participa-hi!

Fes clic aquí per fer la proposta en línia o aquí, si vols imprimir la butlleta i deixar la teva proposta en un punt de recollida.

Com hi pots votar?

1- Registra’t a la pàgina web www.svh.cat/decidimsvh.
2- Trobaràs els diferents vídeos de presentació de les propostes.
3- Una vegada hagis mirat els vídeos, podràs votar fins a 5 propostes.
4- Les votacions tindran diferents puntuacions segons el teu ordre de preferència.

Més informació
Espai Jove La Capella
C. Albacete, 1-9 / Tel. 93 676 97 80 /WhatsApp. 630 760 963
a/e: espailacapella@gmail.com
www.joves.svh.cat
De dilluns a divendres, de 16:30 a 20:30 h

Servei d’Acompanyament Jove
C. Benicarló, 39 – 43
WhatsApp: 639 784 136
a/e: acompanyamentjove@svh.cat

Last update 25.02.2021 | 06:38