|
 

Participa al nou plenari del Implica't per Sant Josep!

Dijous, 14 de novembre de 2019 a les 09:38
  • El dijous 14 de novembre se celebrarà la reunió d’aquest espai obert a la participació de totes aquelles persones interessades en sumar esforços per millorar el barri de Sant Josep

El Pla de Desenvolupament Comunitari convoca una sessió plenària del pla de barri Implica’t per Sant Josep. La sessió, oberta a tot el barri, entitats, representants polítics i professionals de diferents àmbits, tindrà lloc el dijous 14 de novembre a les 19 h a l’antiga escola Mare de Déu del Rocío, la seu del Implica’t per Sant Josep.

En aquesta sessió les comissions de treball explicaran la tasca que han fet en els darrers mesos i començaran a treballar de forma conjunta les noves propostes pel 2020. També es donarà compte de la feina feta des dels projectes vinculats al Implica't: el projecte d’art urbà comunitari Vincles, la Festa del Implica’t per Sant Josep, el documental GeneraAccions o el Punt d'Assessorament Energètic. A més a més, també es farà un balanç econòmic de l’any i es repassaran altres projectes de ciutat en els que s’ha participat des d’aquest espai.

Participen del pla de barri l’AV Sant Josep, El Quijote, el Casal Cívic de Sant Josep, el Centre de Normalització Lingüística, el Centre Diari Sant Josep, el Colectivo de vecinos y propietarios de Sant Josep , l’Oficina de relacions amb la Comunitat dels Mossos d’Esquadra, la Policia local de proximitat, el Servei d’Acompanyament Jove, el Servei de Psicologia Jove, XJove, veïns i veïnes del barri de Sant Josep i l’Ajuntament.

Last update 14.11.2019 | 09:40