|
 

Participa a l'Audiència Pública de demà dijous

Dimecres, 29 d'abril de 2020 a les 11:52
  • Envia la teva petició a audienciapublica@svh.cat i podràs participar en la sessió que es farà per Zoom i s’emetrà en directe pel Canal Youtube de l’Ajuntament

Demà dijous hi haurà una nova Audiència Pública on els i les representants polítics atendran les peticions de la ciutadania de Sant Vicenç dels Horts. La sessió es farà telemàticament a través de l’aplicació Zoom, i està convocada pel dijous 30 d’abril a les 18 h. Els veïns i veïnes que hi vulguin participar només cal que escriguin un correu electrònic a audienciapublica@svh.cat formalitzant la seva petició, i des del consistori es facilitarà l’enllaç per accedir a l’acte. Hi podran participar un màxim de 15 veïns i veïnes, que podran traslladar les seves preguntes i reflexions al conjunt de regidors i regidores.

En aquestes sessions la ciutadania pot exposar problemàtiques d’interès públic i demanar explicacions tant al govern municipal com a l’oposició, fet que representa una eina de participació ciutadana molt rellevant i que l’Ajuntament vol mantenir malgrat la situació de confinament. Per tal que arribi al màxim de veïns i veïnes, l’Audiència Pública s’emetrà en directe pel canal de Youtube de l’Ajuntament.

Last update 29.04.2020 | 11:55