|
 

Un procés participatiu decidirà com serà el futur parc del Molí dels Frares

Dilluns, 12 de març de 2018 a les 11:41

La ciutadania tindrà un rol principal a l’hora de dissenyar un futur parc al Molí dels Frares, en el marc d’un procés participatiu. L’objectiu principal de l’actuació és que l’espai emblemàtic del municipi es converteixi en un pulmó verd i de lleure per a tothom qui viu a l’entorn. 

En aquest sentit, ja hi ha una proposta bàsica, a partir de la qual s’han de debatre i definir els usos i les característiques concretes del nou espai. Per exemple, la ciutadania podrà decidir sobre la seva ordenació, el mobiliari, la tipologia de vegetació o les normes de convivència.

Per aquest motiu, l’Ajuntament ha habilitat diferents espais de participació, entre els quals hi haurà la presentació del procés (18 de març, a les 10.30 h, al Molí) i la recollida de propostes concretes (5 de maig, a les 10.30 h, al mateix lloc). Alhora, es podran fer propostes i seguir el procés en aquest enllaç.

Un cop tancada la proposta de parc, un grup de persones implicades en el procés garantirà es digui a terme, i es podrà seguir a través de la plataforma de participació Decidim SVH .

Last update 06.04.2018 | 18:45