|
 

Eduquem en família

L'Ajuntament posa en marxa de nou el programa 'Eduquem en família'

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts impulsa un any més el programa ‘Eduquem en Família’, adreçadat a famílies amb fills o filles de totes les edats. La programació inclou més d'una desena d'activitats per a cada trimestre, a banda de projectes permanents com els patis oberts. Alhora, es destaquen les activitats de la jugateca ambiental, que tindran lloc al parc del Pi Gros, també durant tot el trimestre.

En el document adjunt, es pot consultar el conjunt de les activitats del tercer trimestre de abril a juny.

A més, es destaquen nous espais que va començar a funcionar el passat gener. Un d’ells és l’espai nadó, on es faran trobades de dues hores, amb acompanyament i suport per a les famílies amb nadons durant el primer any de vida, on poden compartir experiències sobre la maternitat i/o paternitat, la criança i l'educació.

D’altra banda, s’impulsen els espais de joc, un servei gratuït adreçat a les famílies del municipi amb infants d’entre 1 a 3 anys que no estan escolaritzats. Es tracta de diversos espais de joc i relació on els nens poden jugar amb materials adients a la seva edat.

Last update 14.05.2019 | 12:49