|
 

Comencen les obres de Can Comamala

Dimarts, 16 de gener de 2018 a les 11:32
  • Els treballs duraran set mesos, i suposaran el trasllat del personal d'Educació i Cultura a l'Edifici dels Antics Salesians

Les obres de reforma i ampliació de Can Comamala han començat aquest dimarts. Els treballs consten d’una reforma interior i una ampliació per a l’ús polivalent de les oficines, així com una supressió de les barreres arquitectòniques, una millora de l’evacuació de l’edifici i una reforma estructural.

Aquestes reformes comportaran una interrupció de la vorera en horari laboral i la supressió dels estacionaments i la zona de càrrega i descàrrega propers. Mentrestant, el personal de Can Comamala i els serveis que s’hi oferien es traslladaran a l’Edifici dels Antics Salesians (Ptge. Pau Vila 7), on hi ha l’Arxiu Municipal. Per aquest mateix motiu, els Departaments de Cultura i Educació estaran a la nova ubicació mentre durin les obres.

El termini d’execució d’aquestes obres serà de set mesos, i les farà l’adjudicatari Romà Infraestructures i Serveis per valor de 985.416,16 €.

Last update 16.01.2018 | 11:37