|
 

El Ple de gener debatrà la sol·licitud de desafectació del Rocío com a edifici públic escolar

Dimecres, 17 de gener de 2018 a les 09:04
  • Si Ensenyament accepta la proposta, es recuperarà l’equipament per a usos socioeducatius

El Ple de gener, que tindrà lloc aquest dijous 18, debatrà aprovar la sol·licitud de desafectació de l’Escola Mare de Déu del Rocío com a edifici públic escolar. D’aquesta manera, se sol·licitarà al Departament d'Ensenyament la recuperació de l’equipament per a ús municipal amb finalitats socioeducatives, tal com l'equip de govern va expressar al plenari del pla comunitari Implica’t per Sant Josep. En aquesta sentit, la voluntat de l’Ajuntament és que segueixi sent un espai de referència pel barri i pel municipi.

El proper dijous també es tractarà la ratificació de la Junta de Govern per prorrogar el contracte mixt dels treballs de conservació, manteniment i renovació de zones verdes i jardins públics, mobiliari urbà i jocs infantils i no infantils, per a la realització de diversos treballs de renovació i millora de l'enjardinament.

En el document adjunt, es poden consultar la resta de punts referents a espai públic serveis municipals, la gestió administrativa i les propostes dels grups municipals.

Participació al ple

La sessió plenària s'inicia a les 19 h, però prèviament, a les 18 h, l'Ajuntament convoca una audiència pública a oberta a la ciutadania i als mitjans de comunicació. Així doncs, hi haurà un primer espai d'una hora perquè els veïns i veïnes s'adrecin al consistori sobre qualsevol qüestió. En aplicació del Reglament de Participació Ciutadana, els assistents disposaran de 5 minuts d'exposició i de 3 minuts de rèplica a la resposta del consistori.

Tot i així, es manté el dret d'intervenció en qualsevol dels punts de l'ordre del dia de la sessió de Ple (19 h). Com estableix el Reglament, es podrà sol•licitar intervenir en qualsevol dels punts en cas de tenir-hi una afectació i/o interès directe, adreçant una petició per escrit fins al dia abans de la celebració del Ple. Addicionalment, al finalitzar la sessió hi haurà un altre torn de paraula, limitat a preguntes sobre el contingut de l'ordre del dia. Com fins ara, per fer ús d'aquest torn no caldrà sol•licitar-ho amb anterioritat.

Tant l’audiència pública com el Ple municipal es faran a la Casa de la Vila i es podran seguir en directe a Ràdio Sant Vicenç ( www.radiosvh.info i 90.2 FM) i a l’ACA Sant Vicenç TV (canal 21).

Last update 17.01.2018 | 09:06