|
 

Preinscripció Curs 2019/20

Preinscripció Curs 2019/20

L’escola del meu barri, la meva escola!

Comença el període de preinscripció per al curs 2019-2020 als centres educatius i triar escola és una decisió complexa.

La comunitat educativa del municipi està a punt per fer equip amb les famílies que teniu fills o filles que, el proper curs escolar, s’incorporaran a P3, començaran l’educació secundària o canviaran de centre. Portar el vostre fill o filla a un centre del municipi és garantia de qualitat educativa, amb projectes educatius d’èxit, amb metodologies de treball innovadores i amb capacitat d’atendre de manera personalitzada les necessitats de cadascun dels alumnes, alhora que els ajudarà a crear vincles amb l’entorn i amb la ciutat.

Sant Vicenç dels Horts disposa d’una amplia i diversa oferta educativa que us permetrà trobar l’escola que més s’ajusta a les vostres necessitats i a la dels vostres fills i filles, i que respon a la vostra manera d’entendre l’educació.
Pel que fa a la Formació Professional, els centres de secundària de Sant Vicenç dels Horts ofereixen 11 titulacions de formació professional de 7 famílies professionals diferents. En destaquen tres pels seus bons resultats d’inserció laboral: el cicle mitjà de fabricació mecànica, el grau superior d’administració i finances i el grau superior de desenvolupament d’aplicacions multiplataforma, perfil professional d’informàtica aplicada a la logística. Les dues primeres titulacions s’imparteixen a Salesians Sant Vicenç i la tercera a l’Institut Gabriela Mistral.

Al següent enllaç trobareu la Resolució EDU/452/2019, de 21 de febrer que el Departament d'Educació de la Generalitat ha publicat.

El període de preinscripció per a segon cicle d'educació infantil i ensenyament obligatori escolar per al proper curs serà del 29 de març al 9 d'abril.

Les sol·licituds de preinscripció es poden presentar al centre Educatiu que sol·liciteu en primera opció o a al SIAC (Servei Integral d’Atenció Ciutadana), a la plaça de la Vila, 1 (telèfon: 900 111 656, 93 602 21 50; correu electrònic: siac@svh.cat ), en horari de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i de dilluns a dijous, de 16.30 a 18.30h.

Adjunt podeu consultar el calendari de preinscripció previst i les jornades de portes obertes als centres educatius que es duen a terme entre el 28 de febrer i el 28 de maig. També trobareu el llibret d’oferta formativa de Sant Vicenç dels Horts.

Teniu informació més detallada al web Estudiar a Catalunya

Documentació:
1. Calendari de portes obertes
2. Calendari de preinscripció 2019-2020
3. Resolució
4. Llibret oferta formativa 
5. Sol·licitud de preinscripció 

Last update 21.03.2019 | 12:39