|
 

Preinscripció Curs 2020/21

Preinscripció Curs 2020/21

L’escola del meu barri, la meva escola!

Comença el període de preinscripció per al curs 2020-2021 als centres educatius i triar escola és una decisió important. Per facilitar-vos la presa de decisió posem a les vostres mans la guia d’educació, amb informació de la bona i àmplia oferta educativa del nostre poble. A Sant Vicenç dels Horts hi tenim centres de gran qualitat, amb excel·lents projectes pedagògics compromesos amb la innovació i l’èxit educatiu i amb capacitat d’atendre de manera personalitzada les necessitats de cadascun dels alumnes.

Per ampliar aquesta informació general és important que participeu a les jornades de portes obertes que es fan a cada centre per donar a conèixer d’una manera més directa i personal els diferents projectes. No us quedeu amb allò que heu sentit a dir de l’escola, apropeu-vos i coneix-les de prop! Conèixer els diferents centres us donarà molta informació i podreu contrastar quin centre s’adapta millor a les vostres necessitats i preferències.

La comunitat educativa del municipi està a punt per establir vincles amb les famílies que teniu fills o filles que, el proper curs escolar, s’incorporaran a P3, començaran l’educació secundària o canviaran de centre. Us convidem a formar-hi part, tenint confiança i un paper actiu amb el centre, establint aquests vincles amb la comunitat educativa, especialment a les AMPA dels centres.

El període de preinscripció per a segon cicle d'educació infantil i ensenyament obligatori escolar per al proper curs serà del 23 de març a l'1 d'abril.

Les sol·licituds de preinscripció es poden presentar al centre Educatiu que sol·liciteu en primera opció, al SIAC (Servei Integral d’Atenció Ciutadana), a la plaça de la Vila, 1 (telèfon: 900 111 656, 93 602 21 50; correu electrònic: siac@svh.cat) en horari de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i de dilluns a dijous, de 16.30 a 18 h, o a l’OME (Oficina Municipal d’Escolarització) al passatge de Pau Vila s/n, de Dilluns a divendres de 9 a 14 h.

Adjunt podeu consultar el calendari de preinscripció previst i les jornades de portes obertes als centres educatius. També trobareu el llibret d’oferta formativa de Sant Vicenç dels Horts.

Teniu informació més detallada al web Estudiar a Catalunya

 

Documentació:
1. Calendari de portes obertes
2. Calendari de preinscripció 2020-2021
3. Resolució
4. Llibret oferta formativa 
5. Sol·licitud de preinscripció 

Last update 09.03.2020 | 09:58