|
 

Activitats esportives municipals

Sant Vicenç dels Horts millora amb l'esport

Practicar esport és una activitat necessària per afavorir un bon estat de salut i millorar la qualitat de vida. Sant Vicenç dels Horts compta amb més d’una vintena d’entitats, clubs i col·lectius esportius que ofereixen practicar una àmplia varietat d’esports a tocar de casa.


Les entitats són el múscul que fa possible aquesta intensa activitat esportiva i els equipaments han d’estar a l’altura de la seva energia. Per això, el nostre municipi continua millorant les instal·lacions esportives, per adaptar-les a les necessitats actuals. En destaca la segona fase de reformes del Poliesportiu Municipal Sant Josep, amb la construcció de nous vestidors, sortides d’emergència i sortides de fum en cas d’incendi. També s’hi ha reforçat l’estructura, s’hi ha instal·lat calefacció i s’ha creat un espai esportiu al costat de la pista annexa. Tot plegat farà que el poliesportiu torni a ser una instal·lació moderna i adequada a la normativa actual.


D’altra banda, el gimnàs de l’antiga escola Mare de Déu del Rocio s’ha convertit en la seu del Club Esportiu Vigym de gimnàstica artística, que tanta necessitat tenia de trobar un espai propi per entrenar-se amb normalitat. A més, els propers mesos, començarà la reurbanització del carrer Claverol, on hi ha prevista la instal·lació de barres per practicar street workout, gimnàstica al carrer, una activitat cada cop més popular entre el jovent. Finalment, al Camp de Futbol Municipal de La Guàrdia, es preveu canviar-hi la gespa artificial i adequar-ne el talús al desembre.

 

Totes aquestes millores en les instal·lacions esportives tenen sentit gràcies a l’ampli teixit associatiu de Sant Vicenç dels Horts i a totes les persones que hi ha implicades: els membres de les juntes directives, que dediquen incomptables hores a les entitats; els cossos tècnics dels clubs, que formen els joves en esport i en valors; els mateixos esportistes, que aprenen de l’esport i representen Sant Vicenç dels Horts arreu del món, i, com no podia ser d’una altra manera, les famílies, que ajuden els seus fills i filles, els donen suport, els acompanyen en els desplaçaments setmanals i col·laboren amb les entitats.

Aquest llibret recull la gran quantitat de propostes esportives que podeu trobar a Sant Vicenç dels Horts. Us animem, si encara no ho heu fet, a provar l’esport que més us vingui de gust.

Last update 20.09.2018 | 06:25