|
 

Bicicletada Festa Major d'Hivern

La Bicicletada Popular de la Festa Major d’Hivern es celebrarà el proper 20 de gener i està organitzada per la Regidoria d'Esports i amb la col·laboració de diferents entitats esportives.

La sortida i finalització es faran al carrer Doctor Fleming amb cantonada a la Crta Sant Boi.

L’esdeveniment és totalment gratuït i està dirigit a tots els ciutadans que ho desitgin, tot i que la organització considera que l'edat mínima recomenada per participar-hi són els 6 anys. La bicicletada transcorrerà pels carrers de la vila i per la llera del riu Llobregat.

Hi haurà un recorregut pels més petits, d’uns 4 kms, i un altre pels adults, d’uns 11 kms. Tots dos recorreguts tindran un perfil pla, sense desnivells importants, i travessaran la carretera BV –2002 per endinsar-se cap a la llera del riu Llobregat.

Els menors d’edat han de venir acompanyats per una persona adulta. Si no és així, han de portar signada l’autorització de la persona encarregada de la tutela (pare, mare...) en el moment de la inscripció. En cas que s’hagi fet la inscripció mitjançant Internet, es podrà signar l’autorització personalment el mateix dia de la bicicletada.

Les inscripcions es poden realitzar per internet, a www.svh.cat/esports, i presencialment, al SIAC (Servei Integral d’Atenció Ciutadana) situat a la planta baixa de la Plaça de la Vila (plaça de la Vila, 1). Els matins: de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. I a les tardes: de dilluns a dijous de 16.30 a 18.30 hores.

El termini de la inscripció per Internet finalitzarà el dia 18 de gener, a les 12 hores o quan hi hagi 300 inscripcions. Si el mateix dia de la bicicletada no s’ha arribat al nombre màxim d’inscripcions, les persones interessades a participar-hi podran inscriure-s’hi aquest mateix dia fins a les 9 hores.

Last update 18.01.2019 | 14:11