|
 

Obertes les inscripcions per a la 8a edició de la CaCo de Sant Vicenç dels Horts

Dimecres, 24 d'abril de 2019 a les 13:37
  • La prova esportiva se celebrarà el 19 de maig i les inscripcions es poden fer per Internet o presencialment

El proper 19 de maig tindrà lloc la 8a edició de la CaCo (caminar i córrer) de Sant Vicenç dels Horts, dirigida a dones de totes les edats. Les inscripcions ja es poden fer per internet, a www.svh.cat/igualtat i xipgroc.cat i, presencialment al Complex Esportiu Municipal Sant Vicenç dels Horts – Piscina Montserrat Canals (carrer del Claverol, 2-4).

El termini finalitzarà el 13 de maig, a les 15 h (presencialment al CEM) i a les 23.59 h (via on-line)

Com cada any, la CaCo consta de dues proves: a les 9 h, hi haurà la prova infantil, d’1 km, i a les 9.45 sortirà la CaCo per a adultes, de 5 km. La sortida i arribada serà a la Pista Polivalent Municipal de Francesc Macià. Posteriorment hi haurà sorteig de regals, lliurament de premis, balls i massatges per a les participants.

Adjuntem enllaç a les inscripcions a la cursa

Cursa de 5 km

Cursa d'1 km

Entrenaments

Des del 7 d’abril i fins al 18 de maig, l'Ajuntament organitza entrenaments per preparar la CaCo. Les sessions, a càrrec de les integrants d’Espai De Corredores (EDC), són els dilluns, a les 19 h, al Camp de Futbol Municipal La Barruana i els dissabtes, a les 9 h, a l'entrada del riu de la carretera de Sant Boi (a l’altura del carrer d’Àngel Guimerà).


La CaCo està organitzada per la regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i compta amb la col•laboració de la Diputació de Barcelona, CEM Sant Vicenç dels Horts - Piscina Montserrat Canals, la Taula d’Igualtat i Espai de Corredores (EDC).

Last update 06.05.2019 | 16:46