|
 

Sant Vicenç dels Horts acollirà les semifinals del Torneig Cruyff Court 6 vs 6

Divendres, 26 d'abril de 2019 a les 11:15

• Aquesta competició tindrà lloc el diumenge 5 de maig i comptarà amb la participació de 6 poblacions d’arreu de Catalunya

La fase de semifinals del primer Torneig Cruyff Court 6 vs 6 se celebrarà el 5 de maig a la nova pista Cruyff Court Ronald Koeman situada al carrer Cadis de Sant Vicenç dels Horts. En aquesta fase del torneig hi participaran els equips de categoria masculina i femenina de les següents poblacions: Badia del Vallès, Banyoles, Barcelona, Esplugues de Llobregat, Sant Boi de Llobregat i Sant Vicenç dels Horts.

Els representants de Sant Vicenç dels Horts en la categoria masculina que hi competiran són Los Chupinazo de l’Escola Sant Josep, i en la categoria femenina l’equip de l’Escola La Immaculada. Aquests dos equips vicentins es van classificar el passat 23 de març entre un total de 12 equips masculins i 6 femenins formats per alumnes de 6è de primària del municipi.

Els classificats de les semifinals del Torneig Cruyff Court 6 vs 6 disputaran la fase final el dia 20 de maig amb seu encara per determinar.

Pista Cruyff Court Ronald Koeman
La pista de futbol a l’aire lliure Cruyff Court Ronald Koeman de Sant Vicenç dels Horts es va obrir el passat 16 de gener al carrer Cadis, fruit d’un conveni entre la Fundació Johan Cruyff i l’Ajuntament. Es tracta d’un petit camp de futbol d’ús lliure per fomentar l’esport entre infants i joves. La pista Ronald Koeman es regeix per les 14 regles de Johan Cruyff, que insten els nens i nenes a jugar amb respecte i a respectar l’adversari. La responsabilitat, la superació personal, la integració, el joc en equip i l’educació en hàbits saludables, per evitar el sedentarisme i prevenir l’obesitat infantil són alguns dels altres valors que es promouen a les Cruyff Courts.

 

Last update 03.05.2019 | 15:16