|
 

L'Ajuntament atorga subvencions a entitats esportives, de salut i d'igualtat per valor de 100.000 euros

Dilluns, 29 de juliol de 2019 a les 11:13
  • Amb aquests ajuts les associacions podran dur a terme projectes d’interès social de foment de l’esport, en l’àmbit de la salut i de promoció de la igualtat entre dones i homes

Amb l’objectiu d’enfortir el teixit associatiu i els projectes promoguts per les entitats de la ciutat, la Junta de Govern ha aprovat les subvencions per a diverses entitats per tal que realitzin activitats durant el proper curs. En total s’atorgaran subvencions per valor de 100.000 euros, que es destinaran a associacions esportives, de salut i d’igualtat.

Les entitats esportives que van presentar la sol·licitud i rebran subvenció per a les seves activitats són el Club Esportiu i d’Arts Marcials EUI-AM, el Bàsquet J. Sant Vicenç, la Penya Ciclista Bons Amics, el Club Sant Vicenç – Atlètic Vicentí, la Penya Barcelonista Sant Vicenç, el Club Deportiva La Guàrdia, el Club Deportivo Sant Vicenç, l’AESV2009, la UE Sant Vicenç 2014, el Club Futbol Sala Jordi Torras, el CE VIGYM, el C.Handbol Sant Vicenç, el C.Excursionista Sant Vicenç, el C. Petanca el Trèvol, el C. Petanca La Guàrdia, el CC Santvi, i el C.Tennis Taula dels Horts 2000. Les entitats esportives rebran un total de 89.831,60€.

Per la seva banda, les entitats de l’àmbit de la salut que van presentar la sol·licitud i rebran subvenció per a les seves activitats són la Fundació Privada Maria Auxiliadora, la Lliga Reumatologica Catalana, l’Associació Familiars d’Alzheimer del Baix Llobregat, l’Associació de veïns del Trèvol i el Casal Infantil i Juvenil El Quijote. Aquestes entitats rebran un total de 6.000€.

Per últim, les entitats de promoció de l’igualtat entre dones i homes que van presentar la sol·licitud i rebran subvenció per a les seves activitats són la Fundació Privada Maria Auxiliadora, l’Associació de dones per a la realització d’activitats diverses (ADRAD), la Fundació Trab. Or – Centre Diari Sant Josep, l’Associació de dones de Sant Vicenç dels Horts (Dona’t Vida) i el Casal Infantil i Juvenil El Quijote. Les entitats rebran un total d’11.249 €.

Last update 29.07.2019 | 11:42