|
 

El Bàsquet Joventut Sant Vicenç organitza una gran jornada solidària en favor de la Marató

Dimarts, 10 de desembre de 2019 a les 13:34
  • 21 equips es van inscriure per competir en la jornada de bàsquet solidari celebrada al pavelló Sant Josep

Sant Vicenç dels Horts és una ciutat solidària i quan s’apropen dates senyalades sempre ho demostra. És el cas de la Marató de TV3, un esdeveniment que enguany busca recaptar fons per a la investigació de malalties minoritàries, i s’organitzen actes arreu del país per a col·laborar-hi. A casa nostra el Bàsquet Joventut Sant Vicenç ha organitzat un dels primers actes, una exitosa jornada de bàsquet solidari que va aplegar centenars de veïns i veïnes al pavelló Sant Josep.

Durant ahir al matí es va dur a terme un torneig en el que s’hi van apuntar fins a 21 equips, fet que va permetre que es recaptessin 343,20 euros que es destinaran a la campanya de la Marató. Des del club es van mostrar molt satisfets pel desenvolupament de la jornada i ja han posat la mirada amb l’any vinent, on esperen augmentar la participació i la recaptació.

Per la seva banda, l’alcalde de la ciutat, Miguel Comino, va expressar que «des de l’Ajuntament volem agrair l’organització d’aquest acte, que exemplifiqui que som un municipi solidari i esportiu, una mescla fonamental pels valors que porta darrere.»

Podeu veure el reportatge que va fer ACA Sant Vicenç TV aquí

Fira d’esports solidària a l’escola La Vinyala

La propera cita amb l’esport i la solidaritat serà a l’escola La Vinyala el proper diumenge 15 de desembre, on s’hi celebrarà la Fira d’esports solidària, en benefici de la Marató de TV3. De 10 a 14 h el pati de l’escola hi haurà activitats de tennis taula, hockey, punt futbol, rocòdrom, i exhibicions de les entitats esportives.

Last update 16.12.2019 | 10:30