|
 

Les jugadores del Club d'Handbol Sant Vicenç triomfen al Campionat de Seleccions Autonòmiques

Dimecres, 8 de gener de 2020 a les 12:05
  • A més dos integrants de l’equip tècnic també van aconseguir medalles de plata i or, rubricant un campionat exitós pel club vicentí

Diverses jugadores i equip tècnic del Club d’Handbol Sant Vicenç han tornat del Campionat de Seleccions Autonòmiques celebrat del 2 al 7 de gener a Santander amb un munt de medalles penjades del coll. En concret han aconseguit 5 ors i una plata integrant les seves respectives seleccions. L’Ajuntament dona l’enhorabona a tots els i les participants i en especial al club, que es consolida com una de les entitats esportives més rellevants del país.

Les jugadores Marta Siñol, Júlia Nuez, Raquel Rodríguez i Raquel Moré han aconseguit el primer lloc a la Copa Juvenil femenina amb Madrid en guanyar a la final a la selecció de Castella i Lleó.

D'altra banda la jugadora i entrenadora Maria Estrada va esdevenir sots campiona d’Espanya com a segona entrenadora de la selecció Infantil femenina amb Catalunya en perdre davant la Selecció de Navarra.

I per últim el director tècnic i entrenador de la Divisió d'Honor plata, Josep Maria Mestre, va aconseguir el títol de Campió d'Espanya cadet masculí després de guanyar amb Catalunya a la final a la Selecció de Navarra.

 

Last update 08.01.2020 | 12:07