|
 

L'Ajuntament dona suport a les entitats esportives amb l'atorgament de noves subvencions

Dijous, 9 de gener de 2020 a les 10:34
  • Els clubs esportius que realitzen activitats puntuals durant l’any han rebut el suport econòmic del consistori per fomentar la seva continuïtat durant el 2020

La Junta de Govern ha resolt la convocatòria de subvencions per a l’impuls d’accions i programes per al foment de l’esport mitjançant les entitats esportives. En total es destinaran 10.000 euros a subvencionar les activitats puntuals que els clubs organitzen durant el curs, fet que permet que les entitats continuïn endavant amb la seva activitat durant aquest any.

El regidor d’Esports, Xavi Gómez, ha explicat que «el govern agraeix l’enorme tasca que realitza cada any el teixit associatiu, i més concretament la de foment de l’esport i la promoció dels seus valors i els hàbits saludables. Per aquest motiu donarem suport a la seva activitat amb aquestes subvencions i posem a la seva disposició la regidoria per ajudar-les en el que calgui».

Per sol·licitar els ajuts s’havia de presentar una instància fins l’1 de desembre de 2019 i una descripció de l’activitat subvencionable. A més han d’estar inscrites al Registre Municipal d’Entitats de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts (excepte les persones físiques) i que realitzin l’activitat al municipi.

 

Last update 09.01.2020 | 10:36