|
 

L'Ajuntament commemora el dia internacional de la Salut de les Dones animant a fer esport a les rutes saludables

Dilluns, 25 de maig de 2020 a les 16:01
  • Des d’avui i fins el 28 de maig el consistori proposa a totes les dones córrer o caminar per algun dels circuïts planificats pel Consistori
  • També es fa una crida a penjar fotografies a les xarxes mentre fan exercici i, si en tenen, amb samarretes de la CaCo d’edicions anteriors

El proper 31 de maig s’hagués celebrat la 9a edició de la CaCo (Caminar i Córrer) de Sant Vicenç dels Horts. Aquesta activitat promou l’esport i l’apoderament de les dones del municipi, fomentant la pràctica saludable d’activitat física a la vegada que facilita el coneixement i interrelació entre persones. Malgrat que la prova no es podrà celebrar almenys de moment, l’Ajuntament sí que crida a la participació però de manera adaptada a les mesures preventives per la crisi de la COVID-19.

Així, des d’avui i fins el 28 de maig (dia internacional de la Salut de les Dones) l’Ajuntament anima a totes les dones a fer les rutes saludables que hi ha al municipi, sempre mantenint les mesures de seguretat i evitant aglomeracions. Les rutes es poden fer passejant o bé corrent i estan pensades per facilitar rutes a tots els barris i evitar les aglomeracions al riu o a determinades zones de muntanya. A més, el consistori anima a les dones que vulguin participar a fer-se fotos mentre caminen o corren i, si en tenen, amb samarretes de la CaCo d’edicions passades. Les fotos les poden penjar directament a les xarxes socials amb les etiquetes #SalutdelesDones #28demaig #CaCoSVH. El 28 de maig l’Ajuntament penjarà un recull de les imatges.

La regidora d’Igualtat, Maria Peláez, explica que “sempre volem commemorar el dia internacional de la Salut de les Dones amb aquesta prova especial, que reivindica l’esport i el vincula amb un estil de vida saludable per a les dones del municipi. Malgrat les restriccions per la COVID-19, no volem renunciar a aquesta activitat i animem a totes les dones del municipi a sortir a fer esport amb la samarreta de la CaCo durant aquesta setmana. Visibilitzem les dones fent esport i gaudint de l'espai públic amb normalitat, sortim a caminar o córrer!”. L'Ajuntament treballa per poder organitzar l'activitat de cara la tardor.

Last update 28.05.2020 | 16:38