|
 

La Blava funcionarà amb reserva prèvia, torns de matí i de tarda i rebaixa de preus

Divendres, 19 de juny de 2020 a les 10:35
  • La piscina d’estiu començarà la temporada el 22 de juny i tancarà el 6 de setembre
  • Les tarifes seran més barates per a la ciutadania de Sant Vicenç dels Horts respecte d’usuaris/àries d’altres municipis

La Piscina de Sant Antoni – La Blava és a punt per començar la temporada el 22 de juny amb les mesures de seguretat necessàries. Per evitar la propagació de la Covid-19, aquest estiu l’aforament de la piscina es redueix a la meitat, de manera que podran fer ús de l’equipament, de manera simultània, 450 persones. A més, s’hi accedirà amb cita prèvia i per torns horaris de matí i tarda, de 10 a 14.30 h i de 15 a 19.30 h, amb mitja hora de marge entre torns per fer una desinfecció general de l’equipament, que es netejarà i desinfectarà un mínim de tres cops al dia. Pel que fa al torn de matí, podria quedar reservat pels casals d’estiu fins a les 13.30 h de dilluns a divendres.

La cita prèvia i la compra d’entrades i abonaments s’ha de fer a www.piscinesestiu.cat És important tenir en compte que tenir abonament no suposa accés directe a les instal·lacions, sinó que cal cita prèvia en tots els casos. Si les cites prèvies no arriben a ocupar tot l’aforament, es podrà comprar l’entada a taquilla. En aquest sentit, l’equipament comptarà amb datàfon, per fer la compra amb targeta o telèfon mòbil. Per evitar els creuaments de persones el màxim possible, hi haurà una porta d’entrada i una altra de sortida i caldrà respectar la distància de dos metres entre persones. A més, les persones amb símptomes de Covid-19 no podran accedir a la instal·lació.

D’altra banda, els preus d’accés s’han reduït a la meitat i es mantenen les tarifes més barates per a la ciutadania de Sant Vicenç dels Horts.
Xavi Gómez , regidor d’Esports, explica que “s’han pres totes les mesures possibles per fer un ús segur de la piscina” i demana a la ciutadania “una mica més de paciència i col·laboració per gaudir d’aquest estiu atípic”. “Després dels mesos tan durs que hem passat, un equipament com La Blava, tant important per a l’esbarjo vicentí durant l’estiu, ha de prestar servei, però l’Ajuntament prioritza la seguretat sanitària per sobre de tot, sobre això no en tenim cap dubte. Ara no podem abaixar la guàrdia” , diu Gómez.

Per arribar a La Blava es pot fer servir la línia SV3 del bus urbà, de dilluns a dissabte durant tot l’estiu i també els diumenges i festius de juny i juliol. Més informació a www.santvibus.com . La Blava tancarà la temporada el 6 de setembre.

Last update 19.06.2020 | 11:08