|
 

Afectacions a la mobilitat de Can Costa per una prova de resistència amb bicicleta tot terreny

Divendres, 4 de setembre de 2020 a les 08:05
  • El diumenge 6 de setembre de 7 a 14 h es tallaran diversos carrers, es prohibirà l’estacionament i el veïnat no podrà fer servir els guals
  • L’activitat l’organitza el Club Ciclista Santvi i consisteix en un recorregut de 3 quilòmetres per la zona forestal del barri

El barri de Can Costa viurà el diumenge 6 de setembre a les 10 h la prova de resistència de 2 hores amb bicicleta tot terreny (BTT), que organitza el Club Ciclista Santvi. Per tal que els i les esportistes puguin participar-hi amb seguretat, hi haurà diverses afectacions a la mobilitat de 7 a 14 h.

En concret es tallarà al trànsit el carrer de Sàhara entre els carrers de Terrassa i de Vilafranca del Penedès. El tall només afectarà els vehicles, ja que les voreres quedaran lliures però no es podran fer servir els passos de vianants. Així, en tot aquest tram els vehicles no hi podran circular ni estacionar, i el veïnat tampoc podrà fer servir els guals. Per altra banda, l'accés i sortida als carrers de Sant Sebastià i de Vilafranca del Penedès s'haurà de fer des del carrer de Terrassa, que tindrà habilitat el doble sentit.

El Club Ciclista Santvi organitza aquesta activitat, la qual s’iniciarà a les 10 h i consisteix en una prova de resistència amb BTT per un recorregut de 3 quilòmetres per les zones forestals de Can Costa. Hi haurà diversos premis per les categories participants, i des de l’organització s’han esforçat perquè la prova compleixi amb totes les mesures de seguretat sanitàries.

Mesures de seguretat

La Generalitat va prohibir el 29 d'agost les trobades familiars i socials de més de 10 persones, tant en l’àmbit públic com privat. Els actes esportius, però, són una excepció a aquesta norma i, per tant, es poden desenvolupar sempre que es garanteixi el compliment del pla sectorial. L'organització de la prova vetllarà perquè així sigui.

Les mesures més destacades d’aquest pla són:

• Habilitar la sortida esglaonada dels/de les esportistes que, a més, hauran de respectar la distància personal d’1,5 m
• Garantir que els/les participants duen mascareta abans de la sortida i també un cop acabada la prova
• Distribuir gel hidroalcohòlic per la neteja de mans
• Vetllar perquè no hi hagi aglomeracions de més de 10 persones

Last update 04.09.2020 | 14:10