|
 

Sant Vicenç dels Horts acull una nova edició de la Cursa Ciclista Bons Amics el 26 de setembre

Divendres, 25 de setembre de 2020 a les 10:53
  • La mobilitat pel barri de la Vinyala es veurà afectada des del migdia i fins la finalització de la prova, cap a les 19.30 h

Aquest dissabte 26 de setembre Sant Vicenç dels Horts acull la 16a edició de la Cursa Ciclista que organitza la Penya Ciclista Bons Amics. Com és habitual, la prova es desenvoluparà en un circuit urbà als Polígons de la Barruana i Can Coll d'uns 1,7 quilòmetres de llargada. Les persones participants hi faran voltes fins a complir els 45 quilòmetres que preveu la prova.

La celebració de la cursa comportarà afectacions a la mobilitat al barri. A partir de les 14 h es realitzarà el tall de circulació dels vials on es durà a terme la prova ciclista. La Policia Local i el personal voluntari senyalitzaran la via pública. La cursa es realitzarà entre les 15 i les 18.45 h, moment a partir del qual es podran reobrir la majoria dels carrers, a excepció del c. de la Baixada de Can Coll, que es mantindrà tallat fins acabar l'entrega de premis, prevista per les 19.30 h. En concret, els vials afectats són els següents: av. de Torrelles, c. del Claverol, c. de Santander, c. de Sant Joan, c. de Rubí, c. de Sant Domènec, c. de la Masia de Can Coll i c. de la Baixada del camp de futbol.

En aquests mateixos vials es veurà també afectat l'accés i sortida dels guals permanents d'habitatges i naus industrials durant el transcurs de la prova ciclista. L'accés i sortida de vehicles als carrers de Pontevedra, Palència, Salamanca i Segòvia s'haurà de realitzar des del c. del Papiol i pel c. de Pontevedra, que s'habilitarà amb doble sentit de circulació. L'accés i sortida als carrers de Sòria i Rubí també s'haurà de realitzar amb doble sentit de circulació des del c. del Papiol.
Es prohibirà l'estacionament de vehicles de les 10 a les 19 h en el conjunt de vials, així com una reserva d'estacionament específica per ambulàncies i l'organització al pàrquing de les dependències municipals de la Foneria. Els vianants podran circular amb normalitat per les voreres, però hauran de parar atenció a l'hora de creuar pels passos de vianants durant la realització de la prova ciclista.

Afectacions al transport públic

La celebració de la prova ciclista també tindrà un impacte en la circulació d’autobusos, entre les 13.30 a les 19 h. Així, les línies urbanes SV1 i SV2 circularan desviades pels carrers de Rafael Casanova, Mestre Pérez Moya i Sant Josep, i se suprimirà la parada del Complex esportiu municipal. La línia urbana SV3 circularà desviada pels carrers de Sant Josep, Mestre Pérez Moya i Rafael Casanova i per la ctra. de Torrelles fins el c. de Claverol. Se suprimiran les parades del Camp de futbol de la Barruana, Av. de Torrelles/Sant Joan i La Foneria. Per últim, la línia interurbana L62, sentit Molins de Rei, circularà desviada per la ctra. de Torrelles fins al c. de Claverol. Se suprimiran les parades del Camp de futbol de la Barruana, Sant Joan/Masia de Can Coll i Masia de Can Coll/Baixada del camp de futbol.

Last update 25.09.2020 | 11:09