|
 

L'Ajuntament repara desperfectes de la pista Ronald Koeman de la Fundació Johan Cruyff

Dijous, 28 de gener de 2021 a les 13:22
  • S’ha renovat la gespa de la zona de joc i alguns elements de tanques i portes que havien sofert actes vandàlics

La pista Ronald Koeman de la Fundació Johan Cruyff ha patit alguns actes vandàlics en els darrers mesos. Això ha suposat que l’Ajuntament hagi hagut de renovar la gespa d’una part de l’equipament del carrer Cadis així com la reparació de les part de les portes de ferro que envolten el terreny de joc. També s’ha hagut d’instal·lar una porta corredora nova a l’entrada del recinte. Tot plegat, ha suposat una despesa de 3.540,46 € a les arques municipals.

Per tal d’evitar futurs actes vandàlics, el consistori preveu col·locar un tancament perimetral de 2,5 m d’alçada per evitar que es pugui accedir a la pista Ronald Koeman saltant per sobre la tanca. El cost d’aquesta mesura serà de prop de 2.970 €. Amb aquesta actuació, es pretén donar solució a una de les demandes del barri des de fa temps, donat que algunes persones accedien a la pista en horaris on estava tancada, deixant de respectar el descans del veïnat. L’horari d’ús de l’equipament és de 9 a 20 h, tots els dies de l’any.

Projecte Cruyff Courts

La pista Ronald Koeman es va inaugurar ara fa dos anys al carrer Cadis, al barri de Sant Josep. És una de les 15 Cruyff Courts d’arreu de Catalunya, petits camps de futbol d’ús lliure que tenen com a objectiu fomentar l’esport entre el jovent del barri i inculcar valors com la responsabilitat, la superació personal, la integració, el joc en equip i els hàbits saludables.

 

Last update 28.01.2021 | 13:26