|
 

Nova edició diumenge de la prova amb bicicleta tot terreny Open Barcelona a Sant Vicenç dels Horts

Divendres, 19 de febrer de 2021 a les 11:33
  • Tindrà sortida i arribada a l’Institut Frederic Mompou i provocarà diverses afectacions puntuals a la mobilitat

El barri de Can Costa viurà el diumenge 21 de febrer la prova amb bicicleta tot terreny (BTT), que forma part del campionat Open Barcelona BTT 2021. Per tal que els i les esportistes puguin participar-hi amb seguretat, hi haurà diverses afectacions a la mobilitat de 7 a 15 h.

El Club BTT La Família organitza aquesta activitat, la qual s’iniciarà a les 9 h i consisteix en un circuit tècnic per les zones forestals de Can Costa. La sortida i arribada serà a l’institut Frederic Mompou. Hi haurà diversos premis per les categories participants, i des de l’organització s’han esforçat perquè la prova compleixi amb totes les mesures de seguretat sanitària.

Afectacions a la mobilitat

Durant el transcurs de l’activitat, de les 7 a les 15 h, es tallarà a la circulació de vehicles a l’av. de Mas Picó des de la cruïlla amb el c. de Mestre Millet. No es podrà accedir o sortir en vehicle a la zona de la Cremada, al final de l’av. de Mas Picó. L’accés o sortida als carrers de Mallorca i Gallart s’haurà de realitzar temporalment des dels carrers d’Enric Borràs i Santiago Rusiñol. L’Ajuntament col·locarà avisos informatius en les cruïlles i n’ha distribuït directament al veïnat.

També es prohibirà l’estacionament a l’av. de Mas Picó, front l’escola de Sant Antoni, en el tram entre l’institut i la rotonda i en el pàrquing de terra, i també al c. de Mallorca, entre la rotonda i el núm. 32.

La mobilitat dels vianants quedarà garantida, a excepció de moments puntuals de la sortida i arribada de les persones participants de l’activitat.

Last update 19.02.2021 | 11:35